Om oss

Om oss

ASN Bygg är ett familjeföretag som grundades 2018, och är ett företag som kontinuerligt utvecklas och växer. Våra anställda har lång erfarenhet inom kontors- och hushållsrenovering samt problemlösning.

 

Vi utför specialrenoveringar efter kundens önskemål och genom ett nära samarbete med kunden sträver vi efter att förverkliga samtliga önskemål. Kvalité är viktigt för oss, och vi arbetar ständigt med att uppnå hög standard - dels med kvalitéprodukter, dels med kompentent personal med långvarig erfarenhet inom yrket.

 

Rotavdrag

Våra kunder har möjlighet att utnyttja rotavdraget. I dessa fall ber vi Er medela oss detta vid beställning av arbetet. Då krävs även att personnummret och/eller bostadsrättsföreningens organisationsnummer tillhandahålls oss. I de fall som rotavdraget nekas av Skatteverket, debiterar vi för det avdragna rotavdraget. 

 

Reklamationer

Eventuella reklamationer på utfört arbete ska meddelas skriftlig inom 14 dagar efter avslutat arbete.

 

Ansvar

ASN Bygg har skadeförsäkring som täcker skador på upp till 10 miljoner SEK. Kunden bör dock förse oss med information om var eventuella ledningar och kablar är placerade för att förhindra uppkomsten av skador.